46.lv
Ceturdiena, 2024. g. 02. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds/ Христофор, Иван, Никифор, Георгий
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

Bērni piedalījās akcijā "Esi drošs uz ceļa!"

Фото: rezekne.lv
9. martā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs "Zeimuļs" sadarbībā ar Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldi drošības akcijas "Esi drošs uz ceļa!" ietvaros Rēzeknes 3. vidusskolā organizēja informatīvu, izglītojošu pasākumu bērniem par ceļu satiksmes noteikumiem un drošību.
Drošības mācību klases pasniedzējs un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Rēzeknes daļas vada komandiera vietnieks Maksims Dimpers skaidroja bērniem ceļu satiksmes noteikumus, ar videomateriālu palīdzību mācīja, kā pasargāt sevi dažādās dzīves situācijās uz ielas, skolā un mājās, kā arī pastāstīja bērniem par to, cik svarīgi ir automašīnā piesprādzēties, atgādināja, kā pareizi šķērsot ielu un pārvietoties ar velosipēdu.
 
Pasākumā piedalījās arī policistu palīgi – Runcis Rūdis un Bebrs Bruno un kārtības policijas nodaļas inspektores Ilze Platpīre, Natālija Podgaiska. Visi kopā spēlēja spēles par drošību un darbojās radošajās meistarklasēs.
 
17. martā  plkst. 16.00 ARPC “Zeimuļs” aktu zālē notiks interaktīvs pasākums “Kopā par drošību!”. Svētku viesus priecēs grupas “Stop Time Dance Studio” dalībnieku priekšnesumi, Valsts robežsardzes koledžas kinologu un apmācītu dienesta suņu paraugdemonstrējumi, bērniem būs iespēja piedalīties dažādās spēlēs par ceļu satiksmes drošību, radošajās darbnīcās, pielaikot ugunsdzēsēja formas tērpu un daudz kas cits. Tāpat šajā dienā notiks arī vizuālās mākslas konkursa “Bērni par drošību!” uzvarētāju apbalvošana. Gaidām visus interesentus!
 
Akcijas "Esi drošs uz ceļa!" mērķis ir padziļināt skolēnu zināšanas par ceļu satiksmes noteikumiem, apgūt galvenos drošības noteikumus, kas jāievēro ikdienā.
Liels paldies visiem bērniem un pedagogiem par aktīvo dalību akcijā "Esi drošs uz ceļa!".
 
Plašāka informācija mājaslapā www.zeimuls.lv.
 
lat.46.lv  
Pievienot komentāru
Vārds:
Komentārs:
Foto:
Links uz video (Youtube,Vimeo):
  Apliecinu, ka esmu iepazinies un pieņemu komentāru izvietošanas noteikumi


 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"